Cursurile de vară Digital Kids Cluj sunt o serie de cursuri care se desfășoară săptămânal în perioada 24 Iunie - 06 Septembrie. Fiecare săptămână este dedicată uneia dintre tematicile de mai jos. Încurajăm înscrierea la curs a copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 14 ani, dornici să experimenteze noi abilități.

 
 • 24 - 28 iunieMultimedia & Vlogging

  Pe parcursul acestui curs copiii vor descoperi interesanta lume a editării video și vor putea să își folosească imaginația într-un mod distractiv și plăcut. Alături de trainerii lor, vor descoperi cele mai noi aplicații și programe de editare, vor crea vloguri, GIF-uri și stop-motion. Profită de pasiunea ei sau a lui pentru selfie-uri, video-uri sau filme și înscrie micul artist la cursul de editare video.
  (vârsta recomandată 8- 12 ani)
 • 01 - 05 iulieWeb Wizard

  Modulul Web Wizard pune bazele programării web pentru copii. Mai exact, vom învăța împreună ce cărămizi se pun atunci când construim fundația unui website puternic. Se vor folosi limbajele de programare precum HTML, CSS, JavaScript, Web Development.
  (vârsta recomandată 10-14 ani)
 • 08 - 12 iulieDesign Your Idea

  Cursul de design este locul în care spiritul creativ se întâlnește cu tehnologia. Avem de învăţat împreună o mulţime de noţiuni de geometrie în timp ce ne jucăm cu forme şi culori. Mai învăţăm cum se formează imaginile pe ecranele calculatoarelor şi ale telefoanelor ca să le putem apoi manevra în încercări explozive de a genera imagini cu efecte speciale.
  (vârsta recomandată 9-14 ani)
 • 15 - 19 iulieAlgorithmic Games

  Pentru a deveni programatori, este necesar să ne dezvoltăm gândirea logică. Prin cursul Algoritmic Games, copiii se vor familiariza cu elementele de baza ale programării, care ,,traduc” pentru noi limbajul binar. De asemenea, vor crea jocuri simple și vor fi provocați în rezolvarea anumitor probleme.
  (vârsta recomandată 6- 9 ani)
 • 22 - 26 iulieBlogging

  La cursul de Wordpress, copiii vor învăța să își facă propriul blog folosind cea mai populară platformă din acest domeniu. Odată familiarizați cu noțiunile generale, copiii vor putea realiza o pagină web interactivă, cu meniuri și efecte speciale. Nu e nevoie de cunoștințe anterioare ci doar de entuziasm, motivație și un laptop!
  (vârsta recomandată 9- 14 ani)
 • 29 iulie - 02 augustDj & Music Production

  Pasiunea pentru muzică poate fi transformată într-un adevărat hobby, de aceea cursul pentru DJ începători va fi o călătorie în lumea muzicii electronice. De la istoria muzicii și până la termeni precum subwoofer, mixer, spoturi și tehnici complexe de mixat, copiii vor învăța ce înseamnă să fii un DJ, vor putea să se joace cu sunetele și își vor crea propria muzica
  (vârsta recomandată 10- 14 ani)
 • 05 - 09 augustElectronic for kids

  În cadrul acestui curs, copii vor face cunoștință cu componentele electronice unde vor înțelege mai bine cum funcționează calculatoarele și alte dispozitive îndrăgite de ei. Pentru partea practica, cu ajutorul materialelor specifice, copiii vor învăța să construiască circuite.
  (vârsta recomandată 11- 14 ani)
 • 19 - 23 augustRobo FunTech

  La cursul Robo FunTech, copiii vor face cunoștință cu elementele de bază ale roboticii și se vor juca cu mini roboții pe care îi vor programa pentru a executa anumite mișcări. Pentru acest lucru, vor fi folosite si anumite limbaje de programare, accesibile pentru copii.
  (vârsta recomandată 9- 14 ani)
 • 26 - 30 augustArtificial Intelligence for kids

  La acest curs copii vor învăța ce înseamnă inteligența artificială și cum funcționează unele sisteme inteligente precum mașini care se conduc singure, sisteme de recunoaștere facială, etc. Vor afla la ce este bun acest domeniu și care ar fi eventualele pericole. Vor învăța și care sunt fundamentele acestui domeniu - matematica... și nu magia.
  (vârsta recomandată 10- 14 ani)
 • 02 - 06 septembrieAnimate Games in Unity

  Cu ajutorul platformei Unity, copiii vor învăța principii de game development și game design, dar vor învăța și principii esențiale din domeniul fizicii precum gravitație și forțe folosindu-și imaginația pentru a-și crea propriile jocuri prin intermediul modelelor 3D animate.
  (vârsta recomandată 11- 14 ani)

Informații importante

 • Modulele se desfășoară zilnic, de luni până vineri, în intervalul orar 16-18.
 • Costul unui modul este de 300 lei, reprezentând plata pentru cele 5 zile de curs.
 • Fiecare copil trebuie sa vină cu laptopul personal.
 • În cazul în care participă frați la curs, al doilea înscris va primi o reducere de 10% din valoarea totală.
 • Nu se pot face înscrieri noi pe parcursul desfășurării unuia dintre module.

 

Date de contact

 • Email: contact@digitalkidscluj.ro
 • Telefon: 0770 270 605
 • Adresă: Str. Gării, Nr. 21, Cladirea A
 • Cluj-Napoca, România